Планування виробництва кормів Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Планування виробництва кормів Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
| Creator |
Панько В.В
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Планування виробництва кормів” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
| Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7388
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7388
|
|