Зберігання та контроль якості кормів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Зберігання та контроль якості кормів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
|
|
| Creator |
Панько В.В.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Наведено методичні вказівки для організації самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
| Date |
2013-12-25
2013-12-25 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7393
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7393
|
|