Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія зберігання і переробки продцкції рослинництва: Методичні рекомендації щодо проведення комплексної контрольної роботи студентами вищих аграрних закладів ІІ–IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України зі спеціальн
|
|
| Creator |
Чернецький В. М.
Чередниченко В. М. Чередниченко Л. І. Вдовенко С. А. — |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Наводиться 30 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності прогармного матеріалу дисципліни для виконання комплексної контрольної роботи та правили її виконання, оформлення і оцінки знань викладачем.
|
|
| Date |
2013-11-27
2013-11-27 2013 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7435
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7435
|
|