.«Мікробіологія м’ясної галузі» програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - ІV рівнів акредитації з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
.«Мікробіологія м’ясної галузі» програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців в аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - ІV рівнів акредитації з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» «Бакалавр»
|
|
| Creator |
Березовський І.В.
|
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
|
|
| Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7490
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7490
|
|