Технологія переробки птиці. методичні вказівки для самостійної роботи для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст» студентів напряму 7.09010201 факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах 11-1V рівнів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки птиці. методичні вказівки для самостійної роботи для підготовки фахівців ОКР «спеціаліст» студентів напряму 7.09010201 факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах 11-1V рівнів
|
|
| Creator |
Бігун П.П.
Бігун Ю.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Дисципліна “Технологія переробки птиці ” займає важливе місце у формуванні кваліфікованих фахівців з „Технології виробництва і переробки продукції тваринництва ” спеціальності з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і зарубіжних високоефективних енергозберігаючих та безвідходних технологій переробки сировини з виготовленням якісних продуктів харчування та кормів тваринного походження.
|
|
| Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7500
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7500
|
|