Товарознавство продовольчих товарів. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" напрям підготовки 6.050701 "Харчові технології та інж
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Товарознавство продовольчих товарів. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" напрям підготовки 6.050701 "Харчові технології та інж
|
|
| Creator |
Власенко В.В.
Фаріонік Т.В. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Забезпечення якості продуктів харчування та їх безпеки для здоров`я людей - одне із основних завдань. Більшість продуктів харчування в останні десятиріччя містять у сво¬єму складі велику кількість (більше як 70%) забруднювачів хімічної та біологічної природи із навколишнього середовища, що потенційно не¬безпечні для здоров`я людей. Здорове харчування - проблема багатогранна, і стосується практично усієї економіки держави. Тому ця проблема потребує єдиної державної політики |
|
| Date |
2014-01-29
2014-01-29 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7511
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7511
|
|