Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Галузь знань 0517 «Харчова промисловість та пе
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Галузь знань 0517 «Харчова промисловість та пе
|
|
| Creator |
: Власенко В.В.
Фіалковська Л.В |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю», які включають 16 лабораторних занять (32 години), передбачених курсом.
|
|
| Date |
2014-02-26
2014-02-26 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7611
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7611
|
|