Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" за тематикою "Процеси та обладнання для подріблення у переробних і харчових виробництвах" для студентів денної та заочної форми виробництва
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" за тематикою "Процеси та обладнання для подріблення у переробних і харчових виробництвах" для студентів денної та заочної форми виробництва
|
|
| Creator |
Паламарчук І.П.
Янович В.П. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Подрібнення є процес цілеспрямованого зменшення розмірів шматків матеріалу під дією зовнішніх сил. У випадку подрібнення матеріалу на частки певних розмірів або форм процес називається різанням; а коли форми та розміри подрібненого матеріалу значно різняться між собою, то даний процес вважається дробленням. |
|
| Date |
2014-04-30
2014-04-30 2014 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/7783
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=7783
|
|