Методичні вказівки з дисципліни біохімія молочних і м'ясних продуктів для студентів денної форми навчання спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки з дисципліни біохімія молочних і м'ясних продуктів для студентів денної форми навчання спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Creator |
Шевчук Т.В.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та методики проведення лабораторних занять з дисципліни «Біохімія молочних і м`ясних продуктів», а також список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів денної форми навчання напряму спеціальності 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». |
|
| Date |
2015-01-28
2015-01-28 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8170
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8170
|
|