Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Основи т варинництв а . П рограма навчальної дисц ипліни напряму підготов ки 6.0 517 01 « Харчові технології та інженерія » у аграрних вищих навчальних закладах ІІІ - І V рівнів акредитації
|
|
| Creator |
Бережнюк Н.А.
|
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Програма навчальної дисципліни «Основи тваринництва» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спрямована на організацію вивчення матеріалу і одержання практичних знань, необхідних для майбутнього спеціаліста. Програма включає перелік основних розділів дисципліни, лекцій та лабораторних занять, розподіл навчального часу, а також список рекомендованої літератури.
|
|
| Date |
2015-02-25
2015-02-25 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8385
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8385
|
|