Особливості технології приготування трав’яного борошна
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Особливості технології приготування трав’яного борошна
|
|
| Creator |
Солона О.В.
Куземський В.М. |
|
| Subject |
Тези доповідей
2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/ |
|
| Description |
Трав’яне борошно – штучно висушений зелений корм для всіх видів сільськогосподарських тварин. Його використовують з метою підвищення поживності комбікормів і раціонів для свиней, птиці, молодняку великої рогатої худоби та високопродуктивних корів. |
|
| Date |
2015-06-05
2015-06-05 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/8697
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=8697
|
|