Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки м’яса.Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність – 7. 09010201 «Технологія виробництва і переробки
|
|
| Creator |
Новгородська Н. В.
|
|
| Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Основною метою соціально-економічного розвитку кожної країни є забезпечення населення якісними продуктами харчування. Сучасне переробне виробництво потребує безупинного розвитку та поєднання аграрної науки з новітніми технологіями виробництва продуктів харчування, що вимагає підготовки фахівців відповідного освітньо-кваліфікаційного |
|
| Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9787
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9787
|
|