Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств переробної та харчової галузі» тематичний модуль ІІ: «Санітарно - технічні розрахунки » для студентів факультету «Технологі я виробництва і пе
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни « Проектування підприємств переробної та харчової галузі» тематичний модуль ІІ: «Санітарно - технічні розрахунки » для студентів факультету «Технологі я виробництва і пе
|
|
| Creator |
Бандура В.М. Фіалковска Л.В.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
надані методичні рекомендації
|
|
| Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9807
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9807
|
|