методичні рекомендації з організації самостійної роботи для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» - факультету ТВіППТ
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
методичні рекомендації з організації самостійної роботи для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» - факультету ТВіППТ
|
|
| Creator |
Красняк О.П.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблені і опубліковані для використання студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ, що вивчають навчальну дисципліну «Організація виробничих процесів в тваринництві». Вказівки розроблено відповідно до завдань, що передбачені програмою з дисципліни. Вказівки мають на меті допомогти студентам отримати в процесі вивчення дисципліни необхідні знання через опрацювання наявної в бібліотеці університету літератури з дисципліни та фактичної інформації про стан організації виробництва в сільському господарстві.
|
|
| Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9843
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9843
|
|