Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів" для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.050701 "Харчові технології та інженерія"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з навчальної дисципліни "Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів" для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.050701 "Харчові технології та інженерія"
|
|
| Creator |
Коляновська Л.М.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів та пакувальних матеріалів» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія». |
|
| Date |
2015-11-25
2015-11-25 2015 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9898
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9898
|
|