Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять студентами заочної форми навчання напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять студентами заочної форми навчання напрям підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
| Creator |
Новгородська Н. В.. Новаленко Н. О.
|
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
Мета вивчення курсу «Стандартизація продукції тваринництва» - формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і умінь в галузі стандартизації, метрології,управління і забезпечення якості продукції.
|
|
| Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9985
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9985
|
|