Вступ до харчових технологій. Методичні вказівки з практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» окр «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вступ до харчових технологій. Методичні вказівки з практичних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» окр «Бакалавр»
|
|
| Creator |
Коляновська Л.М.
Соломон А.М. |
|
| Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
| Description |
У методичних вказівках викладені практичні завдання призначені для виконання студентами з дисципліни «Вступ до харчових технологій» напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія». Опрацювання представлених тем допоможе студентам краще засвоїти теоретичний матеріал. |
|
| Date |
2015-12-23
2015-12-23 2016 |
|
| Type |
—
|
|
| Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/9986
|
|
| Language |
uk_UA
|
|
| Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=9986
|
|