Основні тенденції ринку громадського харчування
Електронний архів КНУТД
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні тенденції ринку громадського харчування
|
|
Creator |
Савенко, Ю. М.
|
|
Subject |
ринок громадського харчування
конкурентоспроможність підприємство STP-маркетинг рынок общественного питания конкурентоспособность предприятие STP-маркетинг Public Aliment Market competitiveness enterprise STP-marketing |
|
Description |
Виявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку.
|
|
Date |
2016-02-11T11:20:30Z
2016-02-11T11:20:30Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37.
http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/772 |
|
Language |
uk
|
|