Запис Детальніше

Причини подорожчання яловичини на ринку України

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Причини подорожчання яловичини на ринку України
 
Creator Славов, В. П.
Шубенко, О. І.
Біденко, В. М.
Шуст, П. Д.
Slavov, V.
Shubenko, O.
Bidenko, V.
Shust, P.
 
Subject переробка м’яса
ціна м’ясної сировини
собівартість
meat processing
the price of meat raw materials
cost
 
Description Analyzed the production of beef and pork and the prices prevailing on the meat. Grounded possible ways to increase beef production on the example of farms in Zhytomyr region.
Проаналізовано виробництво яловичини і свинини та ціни, які склалися на м'ясо. Обґрунтовано можливі шляхи нарощування виробництва яловичини на прикладі господарств Житомирської області.
 
Date 2016-02-19T09:07:19Z
2016-02-19T09:07:19Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Причини подорожчання яловичини на ринку України / В. П. Славов, О. І. Шубенко, В. М. Біденко, П. Д. Шуст // Тваринництво України. – 2013. – № 1-2. – С. 2–5.
0321-1525
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3468
 
Language uk
 
Publisher Національне об’єднання по племінній справі у тваринництві «Укрплемоб’єднання»; Паралель