Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції
Zhytomyr State University Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/20446/
|
|
| Title |
Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції |
|
| Creator |
Мельник, О. Ф.
|
|
| Subject |
LB Theory and practice of education
|
|
| Description |
У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів виробництва харчової продукції''. |
|
| Publisher |
Вид-во ЖДУ ім. І.Франка
|
|
| Date |
2015
|
|
| Type |
Article
PeerReviewed |
|
| Format |
text
|
|
| Language |
uk
ukraine |
|
| Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/20446/1/138-142.pdf
Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). pp. 138-142. ISSN 2076-6173 |
|