Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування
					 XIII (ХХV) Всеукраїнська науково-практична конференція «Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність»  | 
		|
| Creator | 
															Задко, К. В.
					 Бажеріна, К. В.  | 
		|
| Publisher | 
															Київ
					 КПІ ім. Ігоря Сікорського  | 
		|
| Date | 
															2017-07-14T11:57:32Z
					 2017-07-14T11:57:32Z 2017  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Format | 
															C. 79
					 | 
		|
| Identifier | 
															Задко, К. В. Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування / К. В. Задко, К. В. Бажеріна // Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2017 року, м. Київ. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – С. 79. – Бібліогр.: 2 назви.
					 http://ela.kpi.ua/handle/123456789/20077  | 
		|
| Source | 
															Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції
					 | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|