Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
| Поле | Співвідношення |
| Title | Вплив факторів природного середовища на хімічний склад рослинних продуктів харчування |
| Names |
Некос, А. Н.
Семибратова, П. В. |
| Date Issued | 2013 (iso8601) |
| Abstract | Розглядаються особливості впливу природних факторів на хімічний склад продуктів харчування рослинного походження. Дослідження проводилися за допомогою методів дисперсійного аналізу. Визначені тенденції накопичення мікроелементів у харчовій рослинній продукції, вирощеній у лісостеповій і степовій природних зонах. |
| Genre | Article |
| Topic | природні зони |
| Identifier | Вплив факторів природного середовища на хімічний склад рослинних продуктів харчування / А. Н. Некос, П. В. Семибратова // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2013. - № 1. - С. 81-84. |