Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).
|
|
| Creator |
Краснокутська, Ю.В.
|
|
| Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
| Date |
2018
|
|
| Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/48702/1/2016%20424%20%D0%9C.pdf
Краснокутська, Ю.В. (2018) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
| Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/48702/
|
|