Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
|
|
| Creator |
Суткович, Тетяна Юліанівна
Вагіль, Тетяна |
|
| Subject |
смузі, обліпиха, журавлина, йогурт, титрована кислотність, L–аскорбінова кислота, технологія.
|
|
| Publisher |
Полтава: ПУЕТ
|
|
| Date |
2018-04-25T18:45:01Z
2018-04-25T18:45:01Z 2017 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.107-111.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6149 |
|
| Language |
ua
|
|