Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
|
|
| Creator |
Суткович, Тетяна Юліанівна
Поплавський, Володимир |
|
| Subject |
ультразвукова обробка, витримки в гіпобаричних умовах, низькотемпературна довготривала обробка сировини
|
|
| Publisher |
Полтава: ПУЕТ
|
|
| Date |
2018-04-25T18:49:26Z
2018-04-25T18:49:26Z 2017 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.200-205
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6150 |
|
| Language |
ua
|
|