КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ
|
|
| Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна |
|
| Description |
Солодкий соус містить хеномелес та воду. Додатково соус містить топінамбур, фруктозу і сік хеномелесу. |
|
| Publisher |
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
|
|
| Date |
2018-04-26T07:28:42Z
2018-04-26T07:28:42Z 2017-02-10 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170 |
|
| Language |
ua
|
|