СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
|
|
| Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Лісюк, Галина Михайлівна Шеляков, Олег Парфірович Дорохіна, Марія Олексіївна |
|
| Subject |
дріжджі
|
|
| Description |
Спосіб активації дріжджів, що включає приго- тування дріжджової суспензії шляхом змішування води кімнатної температури і дріжджів, обробку у індукторі, де створюється обертаюче електромаг- нітне поле, який відрізняється тим, що активацію проводять у полі з величиною магнітної індукції 0,08-0,2 Тл протягом 20-30 секунд зі швидкістю поля 1500-3000 об/хв |
|
| Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
| Date |
2018-04-27T07:55:02Z
2018-04-27T07:55:02Z 2000 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203
|
|
| Language |
ua
|
|