Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Экономический потенциал предприятия и современный рынок
 
Names Гончар, Ольга Іванівна
Битий, Андрій Валерійович
Гончар, Михайло Васильович
Gonchar, Olga
Bytyi, Andrei
Gonchar, Mykhailo
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Увагу приділено особливостям сучасного етапу формування потенціалу підприємства. Розвиток бізнесу відбувається в контексті глобалізації економічних процесів, розширення міжнародних зв'язків, зростання впливу інновацій на створення конкурентних переваг. Це підвищує невизначеність економіки, потребу оцінювання позиції на ринку та зниження ризиків. Адаптивний підхід до ведення бізнесу та обґрунтування управлінських рішень повинні враховувати сучасні особливості ринку. Крім того, ділова активність залежить від ефективного використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів організації та їх збалансованості.
Щоб досягти успіху в бізнесі, необхідно визначити елементи потенціалу підприємства, вивчити їх зв'язок причини та залежності.
Зроблено висновок, що побудова ієрархічної структури моделі потенціалу підприємства можлива за умови ідентифікації та врахування функціональних зв'язків між компонентами.
Genre Стаття
Topic управління потенціалом підприємства за умов ризику
Identifier Гончар O. Экономический потенциал предприятия и современный рынок / О. Гончар, А. Битий, М. Гончар // BUSINESS & LAW. – Tbilisi, 2017. – № 4 September–December. – Р. 18-20.