Стандартизація продукції та послуг
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Стандартизація продукції та послуг
|
|
| Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna Гроза, Варвара Ігорівна Гроза, Варвара Игоревна Groza, Varvara |
|
| Subject |
Стандартизація
Національна система стандартизації Органи та служби стандартизації види стандартів Система показників якості Визначення рівня якості Функції служб якості якість товарів і послуг |
|
| Description |
У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. |
|
| Date |
2017-06-14T12:33:12Z
2017-06-14T12:33:12Z 2017 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2107 |
|
| Language |
other
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|