Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів
|
|
| Creator |
Панфілова, Антоніна Вікторівна
Панфилова, Антонина Викторовна Panfilova, Antonina |
|
| Subject |
кормові культури
зберігання кормів переробка технологія заготівлі кормовиробництво сільське господарство |
|
| Description |
Зернові кормові культури — основне джерело високоякісної сировини для виробництва концентратних комбінованих кормів. У кормовому балансі господарства, яке має всі основні види поголів'я тварин і частково птицю, концентровані корми становлять до ЗО %. |
|
| Date |
2018-04-24T06:52:23Z
2018-04-24T06:52:23Z 2014 |
|
| Type |
Book
|
|
| Identifier |
Панфілова, А. В. Технологія заготівлі, зберігання та переробки кормів [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 39 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3279 |
|
| Language |
other
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|