Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України
					 | 
		|
| Creator | 
															Дудяк, Іван Дмитрович
					 Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Ткач, А. Ю. Єрмолаєва, О. І.  | 
		|
| Description | 
															В Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях. Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин.  | 
		|
| Date | 
															2018-06-20T09:01:29Z
					 2018-06-20T09:01:29Z 2018  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Дудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76.
					 http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239  | 
		|
| Language | 
															other
					 | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|