Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини
					 | 
		|
| Creator | 
															Кушніренко, С. М.
					 Стрельченко, І. В.  | 
		|
| Contributor | 
															Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
					 Gorbenko, Elena, scientific director Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник Kim, Nataliya, Nataliya, scientific director  | 
		|
| Description | 
															Проаналізовано відомі технологічні схеми переробки плодової та томатної сировини і складено загальну технологічну схему переробки плодової та томатної сировини, яка дозволяє скоротити технологічні операції за рахунок виконання операції подрібнення і протирання однією машиною. Analyzed the known technological schemes of processing tomato fruit and raw and prepared a general technological scheme of processing tomato fruit and raw materials, which reduces the manufacturing operations through the operation of grinding and rubbing one machine.  | 
		|
| Date | 
															2018-06-18T11:26:16Z
					 2018-06-18T11:26:16Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Кушніренко С. М. Обгрунтування вибору технологічної схеми переробки плодової та томатної сировини  / С. М. Кушніренко, І. В. Стрельченко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 105-107.
					 http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184  | 
		|
| Language | 
															other
					 | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Publisher | 
															Миколаївський національний аграрний університет
					 | 
		|