Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів
					 | 
		|
| Creator | 
															Мельник, Володимир Олександрович
					 Мельник, Владимир Александрович Melnik, Vladimir Дуднік, Тетяна Валеріївна Dudnik, Tetiana  | 
		|
| Subject | 
															Визначення свіжості м’яса
					 Бактеріологічне дослідження м’яса Використання м’яса Санітарно-гігієнічні вимоги Мікрофлора м’ясних консервів якість м’яса  | 
		|
| Description | 
															Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів.  | 
		|
| Date | 
															2018-06-25T06:25:08Z
					 2018-06-25T06:25:08Z 2018  | 
		|
| Type | 
															Book
					 | 
		|
| Identifier | 
															Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.
					 http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348  | 
		|
| Language | 
															other
					 | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|
| Publisher | 
															Миколаївський національний аграрний університет
					 | 
		|