Технологія виробництва продукції аквакультури.
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія виробництва продукції аквакультури.
|
|
| Creator |
Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
|
| Subject |
ставове рибництво
продукція аквокультури технологія виробництва селекційно-племінна робота інтенсифікація виробничих процесів транспортування |
|
| Description |
В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів. Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання – збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби, рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і в’ялених виробів з риби. |
|
| Date |
2018-12-06T08:55:03Z
2018-12-06T08:55:03Z 2014 |
|
| Type |
Book
|
|
| Identifier |
Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972 |
|
| Language |
other
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|