ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ   У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ | |
| Creator | Жук, І.О. | |
| Contributor | Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель Kramarenko, Alexander, scientific director | |
| Subject | мальтодекстрин йогурт кукурудзяний крохмаль картопляний крохмаль D-глюкоза мальтоза полісахариди | |
| Description | Жук, І.О.  ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ  / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83. З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм. | |
| Date | 2019-02-01T07:49:59Z 2019-02-01T07:49:59Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162 | |
| Language | other | |
| Format | application/pdf | |
| Publisher | Миколаївський національний аграрний університет | |
