ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ  ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ | |
| Creator | Муравінець, Я.Б. | |
| Contributor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель Starodubets, Aleksey, scientific director | |
| Subject | бугаї інтенсивність росту енергія росту поживність яловичини енергетична цінність яловичини | |
| Description | Муравінець, Я.Б.  ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ  / Я.Б. Муравінець  // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 178-182. Проаналізовано інтенсивність і енергію росту бугаїв голштинськоїпороди та поєднання голштинської та джерсейської порід. Встановлено, що бички голштинської, голштино-джерсейської порід, мають високу інтенсивність і енергію росту(1154-1228г), високу поживність (1291-1347 ккал/кг) і енергетичну цінність (4,55,6 МДж/кг) яловичини і не поступаються по даним найкращих порід м’ясного типу продуктивності вітчизняного скотарства. | |
| Date | 2019-02-04T09:23:09Z 2019-02-04T09:23:09Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184 | |
| Language | other | |
| Format | application/pdf | |
| Publisher | Миколаївський національний аграрний університет | |
