ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК   БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | |
| Creator | Нестеренко, А. Б. | |
| Contributor | Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель Ulevich, Olena, scientific director | |
| Subject | амінокислоти еталонний білок біологічна цінність ФАО | |
| Description | Нестеренко, А.Б.   ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ   / А.Б.  Нестеренко  // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 183-187. На основі вивчення рекомендацій експертів ФАО/ВООЗ у статті проаналізовано зміни в амінокислотному складі і формули еталонного білка протягом 1957-2011 років. Встановлено, що у сучасній періодичній і навчально-науковій літературі дуже часто використовують застарілу формулу еталонного білка (1971р.). Запропоновано використовувати формулу еталонного білка, рекомендовану експертами ФАО у 2011 р. (за наявності інформації про біологічно доступну кількість амінокислот). | |
| Date | 2019-02-04T09:30:22Z 2019-02-04T09:30:22Z 2017 | |
| Type | Article | |
| Identifier | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185 | |
| Language | other | |
| Format | application/pdf | |
| Publisher | Миколаївський національний аграрний університет | |
