Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc | |
| Subject | 001 664 72 | |
| Description | The book covers the materials of the International scientific and technical conference  ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production. | |
| Date | 2015-10-27T08:36:49Z 2015-10-27T08:36:49Z 2015-10-08 | |
| Type | Book | |
| Identifier | Стан і перспективи харчової науки та промисловості :
матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези
доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ
імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя,
2015.- с. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931 State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p. | |
| Language | uk | |
| Publisher | Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | |
