Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату | |
| Creator | Карпець, Ігор Григорович Вербіцький, Андрій Степанович | |
| Subject | 8.05020201 автоматизоване управління технологічними процесами | |
| Description | Розроблено автоматизований комплекс для виготовлення солодких молочних консервів | |
| Date | 2015-08-04T11:21:27Z 2015-08-04T11:21:27Z 2015-08-04T11:21:27Z | |
| Type | Other | |
| Identifier | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759 Research and development of automated complex for the production of canned milk based Gorodotsky cannery | |
| Language | uk | |
| Relation | 1.	Економіка    і    організація    виробництва    в    дипломних    проектах    по технологічних спеціальностях / Під ред. Геворкяна - К.: Вища школа, 1982 - 296 с. 2. Сущенков П.П. Организация й планирование производства на пищевьіх предприятиях. -М: Зкономика, 1984-315 с. 3. ДСТУ 2212:2003. «Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни визначення понять : - [Чинний від 2003-26-12].» - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 22 с. - (Національні стандарти України). | |
| Coverage | Тернопіль | |
| Publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
