| |
| Поле |
Співвідношення |
| |
| Title |
Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней
Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production
|
| |
| Creator |
Кустуров, В. Б.
Касянчук, В. В.
Kusturov, V. B.
Kasyanchuk, V. V.
|
| |
| Contributor |
СНАУ
СумДУ
|
| |
| Subject |
637.07
637.075
|
| |
| Date |
2015-12-21T14:42:54Z
2015-12-21T14:42:54Z
2015-10-08
2015-10-08
|
| |
| Type |
Article
|
| |
| Identifier |
Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian].
|
| |
| Language |
uk
|
| |
| Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
|
| |
| Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
| |
| Format |
192
|
| |
| Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
| |
| Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
| |