Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства
					 Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry  | 
		|
| Creator | 
															Заваріка, Г. М.
					 Тотмакова, К. С. Zavarika, G. M. Totmakova, K. S.  | 
		|
| Contributor | 
															Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Україна
					 | 
		|
| Subject | 
															338.48
					 | 
		|
| Date | 
															2015-12-31T00:37:45Z
					 2015-12-31T00:37:45Z 2015-10-15 2015-10-15  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Заваріка Г. М. Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства / Заваріка Г. М., Тотмакова К. С. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“, 15-17 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 130-132. — (Секція: інституційні основи управління регіональним розвитком туризму та рекреації).
					 978-617-7331-09-3 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048 Zavarika G. M., Totmakova K. S. (2015) Stratehichni napriamy rozvytku zakladiv hotelno-restorannoho hospodarstva [Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry]. Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement" (Tern., 15-17 october 2015), pp. 130-132 [in Ukrainian].  | 
		|
| Language | 
															uk
					 | 
		|
| Relation | 
															Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“
					 Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement" http://biznesvbloge.ru/ http://www.gourmetclub.ua/ua/ 1. Бизнес в блоге. Лучшие идеи бизнеса со всего мира [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://biznesvbloge.ru/. 2. Н. В. Бунтова Стратегічні орієнтири розвитку готельного бізнесу в Україні: Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка" № 12, 2013. 3. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с. 4. Chamber Gourmet Club [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gourmetclub.ua/ua/ 1. Biznes v blohe. Luchshie idei biznesa so vseho mira [Electronic resource], Access mode: http://biznesvbloge.ru/. 2. N. V. Buntova Stratehichni oriientyry rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini: Elektronne naukove fakhove vydannia "Efektyvna ekonomika" No 12, 2013. 3. Piatnytska N.O. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruchnyk – K., Tsentr uchbovoi literatury, 2011 – 584 p. 4. Chamber Gourmet Club [Electronic resource], Access mode: http://www.gourmetclub.ua/ua/  | 
		|
| Format | 
															130-132
					 | 
		|
| Coverage | 
															15-17 жовтня 2015 року
					 15-17 october 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
		|
| Publisher | 
															ТНТУ
					 TNTU  | 
		|