Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
CUNTUR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста
The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading |
|
| Creator |
Стадник, І.
Коневич, М. Stadnyk, I. Konevych, M. |
|
| Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
| Subject |
664.653.1
|
|
| Date |
2016-01-22T14:52:03Z
2016-01-22T14:52:03Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Стадник І. Шляхи ефективного використання та зниження енергозатрат при замішуванні тіста / І. Стадник, М. Коневич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 192. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7495 Stadnyk I., Konevych M. (2014) Shliakhy efektyvnoho vykorystannia ta znyzhennia enerhozatrat pry zamishuvanni tista [The ways of effective usage and energy costs reduction at kneading]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 192 [in Ukrainian]. |
|
| Language |
uk
|
|
| Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|
| Format |
192
|
|
| Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
| Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|