| |
| Поле |
Співвідношення |
| |
| Title |
Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
|
| |
| Creator |
Шутюк, В.
Турчин, В.
Василів, В.
|
| |
| Contributor |
Національний університет харчових технологій
Національний університет біоресурсів і природокористування України
|
| |
| Subject |
664.66.047
|
| |
| Date |
2016-02-11T09:51:39Z
2016-02-11T09:51:39Z
2012-12-5
2012-12-5
|
| |
| Type |
Article
|
| |
| Identifier |
Шутюк В. Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів / В. Шутюк, В. Турчин, В. Василів // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 47. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032
Shutiuk V., Turchyn V., Vasyliv V. (2012) Vplyv sposobiv i tekhnolohii sushinnia na spozhyvchi yakosti sushenykh kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 47 [in Ukrainian].
|
| |
| Language |
uk
|
| |
| Relation |
Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
| |
| Format |
47
|
| |
| Coverage |
5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
| |
| Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
| |