Удосконалення технології виробництва повидла
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології виробництва повидла
|
|
| Creator |
Шевчук, О.
|
|
| Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
| Subject |
664.853.55
|
|
| Date |
2016-02-16T10:46:21Z
2016-02-16T10:46:21Z 2013-04-25 2013-04-25 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Шевчук О. Удосконалення технології виробництва повидла / Шевчук О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 273. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/10028 Shevchuk O. (2013) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva povydla. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 273 [in Ukrainian]. |
|
| Language |
uk
|
|
| Relation |
Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." |
|
| Format |
273
|
|
| Coverage |
25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
| Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|