Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха
Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose |
|
| Creator |
Лазарєва, Тетяна
Прасол, Анжеліка Чуканова, Наталія Lazareva, Tatiana Prasol, Angelica Tchukanova, Natalia |
|
| Contributor |
Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
|
|
| Subject |
641.56
|
|
| Date |
2016-02-24T14:09:00Z
2016-02-24T14:09:00Z 2010-12-21 2010-12-21 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Лазарєва Т. Технологія приготування котлет рибних з додаванням клітковини волоського горіха / Тетяна Лазарєва, Анжеліка Прасол, Наталія Чуканова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 130. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12388 Lazareva T., Prasol A., Tchukanova N. (2010) Tekhnolohiia pryhotuvannia kotlet rybnykh z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of preparation the fish cutlets with a walnut’s cellulose]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 130 [in Ukrainian]. |
|
| Language |
uk
|
|
| Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
|
| Format |
130
|
|
| Coverage |
21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
| Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|