| |
| Поле |
Співвідношення |
| |
| Title |
Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом
Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum
|
| |
| Creator |
Павлишин, Н.
Pavlyshin, N.
|
| |
| Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
|
| |
| Subject |
вакуумна упаковка
м'ясо
vacuum packaging
meat
664.8
|
| |
| Date |
2016-02-26T20:42:15Z
2016-02-26T20:42:15Z
2015-04-23
2015-04-23
|
| |
| Type |
Article
|
| |
| Identifier |
Павлишин Н. Мікробіологічне обґрунтування зберігання м’ясної сировини для консервного виробництва упакованої під вакуумом / Павлишин Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 291. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12817
Pavlyshin N. (2015) Mikrobiolohichne obgruntuvannia zberihannia miasnoi syrovyny dlia konservnoho vyrobnytstva upakovanoi pid vakuumom [Microbiological ground storage meat raw material for canning packed under vacuum]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 291 [in Ukrainian].
|
| |
| Language |
uk
|
| |
| Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
| |
| Format |
291
|
| |
| Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
| |
| Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
| |