Запис Детальніше

Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості
Application of extraction process in the food industry
 
Creator Шинкар, І.
Shynkar, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
 
Subject екстракція
харчові продукти
extraction
foodstuff
664.8./9
 
Date 2016-02-26T20:44:08Z
2016-02-26T20:44:08Z
2015-04-23
2015-04-23
 
Type Article
 
Identifier Шинкар І. Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості / Шинкар І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 297-298. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12822
Shynkar I. (2015) Zastosuvannia protsesiv ekstraktsii u kharchovii promyslovosti [Application of extraction process in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 297-298 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 297-298
 
Coverage 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU