Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості
Application of extraction process in the food industry |
|
Creator |
Шинкар, І.
Shynkar, I. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University |
|
Subject |
екстракція
харчові продукти extraction foodstuff 664.8./9 |
|
Date |
2016-02-26T20:44:08Z
2016-02-26T20:44:08Z 2015-04-23 2015-04-23 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шинкар І. Застосування процесів екстракції у харчовій промисловості / Шинкар І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 297-298. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12822 Shynkar I. (2015) Zastosuvannia protsesiv ekstraktsii u kharchovii promyslovosti [Application of extraction process in the food industry]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 297-298 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
Format |
297-298
|
|
Coverage |
23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|