Запис Детальніше

Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої
Application of combined to improve the quality of cleaning onion
 
Creator Василець, І.
Vasilets, I.
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade
 
Subject цибуля ріпчаста
комбінований спосіб
якість очищення
onion
combined method
quality cleaning
631.361.9
635.25
 
Date 2016-02-27T09:59:16Z
2016-02-27T09:59:16Z
2014-04-24
2014-04-24
 
Type Article
 
Identifier Василець І. Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої / І. Василець // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 35-36. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858
Vasilets I. (2014) Zastosuvannia kombinovanoho protsesu z metoiu pokrashchennia yakosti ochyshchennia tsybuli ripchastoi [Application of combined to improve the quality of cleaning onion]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 35-36 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
 
Format 35-36
 
Coverage 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU