Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої
Application of combined to improve the quality of cleaning onion |
|
| Creator |
Василець, І.
Vasilets, I. |
|
| Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkov State University of Food Technology and Trade |
|
| Subject |
цибуля ріпчаста
комбінований спосіб якість очищення onion combined method quality cleaning 631.361.9 635.25 |
|
| Date |
2016-02-27T09:59:16Z
2016-02-27T09:59:16Z 2014-04-24 2014-04-24 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Василець І. Застосування комбінованого процесу з метою покращення якості очищення цибулі ріпчастої / І. Василець // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 35-36. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12858 Vasilets I. (2014) Zastosuvannia kombinovanoho protsesu z metoiu pokrashchennia yakosti ochyshchennia tsybuli ripchastoi [Application of combined to improve the quality of cleaning onion]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 35-36 [in Ukrainian]. |
|
| Language |
uk
|
|
| Relation |
Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
|
| Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
|
|
| Format |
35-36
|
|
| Coverage |
24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
| Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|