| |
| Поле |
Співвідношення |
| |
| Title |
Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum
|
| |
| Creator |
Саббагі, Ф.
|
| |
| Contributor |
Національний технічний університет України «КПІ»
|
| |
| Subject |
579.864.1
615.331
|
| |
| Date |
2016-03-15T09:14:56Z
2016-03-15T09:14:56Z
2008-04-17
2008-04-17
|
| |
| Type |
Article
|
| |
| Identifier |
Саббагі Ф. Протиракові властивості йогурту, збагаченого Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum / Саббагі Ф. // Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 17-18 квітня 2008 року — Т. : ТНТУ, 2008 — Том 1. — С. 226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/14385
Sabbahi F. (2008) Protyrakovi vlastyvosti yohurtu, zbahachenoho Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Bifido bifidum. Zbirnyk tez Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 17-18 April 2008), vol. 1, pp. 226 [in Ukrainian].
|
| |
| Language |
uk
|
| |
| Relation |
Збірник тез Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
|
| |
| Format |
226
|
| |
| Coverage |
17-18 квітня 2008 року
17-18 April 2008
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
| |
| Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
| |