Запис Детальніше

Застосування підсолоджувачів. Користь та безпека

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування підсолоджувачів. Користь та безпека
 
Creator Шумило, О.
 
Contributor Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 621.326
 
Date 2016-03-21T22:38:12Z
2016-03-21T22:38:12Z
2007-04-18
2007-04-18
 
Type Article
 
Identifier Шумило О. Застосування підсолоджувачів. Користь та безпека / Шумило О. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 224. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15208
Shumilo O. (2007) Zastosuvannia pidsolodzhuvachiv. Koryst ta bezpeka. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 224 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
 
Format 224
 
Coverage 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТДТУ
TSTU